Kognitiv terapi hos specialist  

​Som autoriseret psykolog tilbyder jeg også forskellige former for kognitiv terapi. Er du på udkig efter en psykolog, der kan hjælpe dig eller dit barn med en kognitiv behandling, skal du altså ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står til rådighed for kunder i og omkring Espergærde, Helsingør og København.

Kognitiv terapi tager udgangspunkt i, hvordan vi som mennesker opfatter verden samt hvilke tanker, vi gør os om den. Det er nemlig dette syn på verden, som styrer vores følelser og adfærd, selvom vi ofte ikke selv er klar over det. Som kognitiv psykolog kan jeg hjælpe i forskellige situationer.

Både børn og voksne kan tilbydes kognitiv terapi

Jeg tilbyder både kognitiv terapi til børn og voksne. Især når det gælder om børn, er det vigtigt, at der skabes en god og tillidsfuld relation mellem barnet og mig.

Jeg bruger forskellige lege i terapien, som barnet lettere kan udtrykke sig igennem.

Igennem nogle særlige lege vil barnet have mulighed for at udtrykke følelser som sorg, angst og frustration, som igennem legen bearbejdes.

Jeg har ligeledes stor erfaring med kognitiv psykologi for voksne. Som kognitiv terapeut kan jeg især hjælpe med lindring af sorg, krise samt psykisk og somatisk lidelse. Formålet med terapien er at give mine klienter mulighed for udvikling af egne personlige muligheder og ressourcer.

Kontakt mig for mere information

Du kan kontakte mig på telefon 2335 3617 eller skrive til min e-mail: psykologpiascheuer@gmail.com, så vender jeg tilbage med mere information snarest muligt.​

​Hvem er jeg?

Pia Scheuer Cand. Psych. Autoriseret

CVR: 28535015

​Find mig her

Ny Strandvej 24, 3060 Espergærde​

Få rutevejledning

Kontakt mig i dag​

Telefon: 2335 3617

E-mail: psykologpiascheuer@gmail.com

Jeg er medlem af

dp_logo_header