Skilsmisserådgivning

Står du overfor en skilsmisse, og er der børn indblandet? Så bør du overveje at få skilsmisserådgivning. Dette er netop en af de ting, jeg som autoriseret psykolog tilbyder, så du kan kontakte mig til hver en tid, hvis det lyder som noget for dig. Jeg hjælper typisk kunder i og omkring Espergærde, Helsingør og København, men står også til rådighed over for kunder uden for disse områder.

Som psykolog har jeg mange års erfaring. Jeg har tidligere arbejdet i statsforvandlingen, været konfliktmægling samt givet børnesagkyndig rådgivning for både børn og forældre. 

Både skilsmisserådgivning før og efter skilsmissen

Overvejer du at benytte dig af rådgivning om skilsmisse, anbefaler jeg, at rådgivningen finder sted allerede inden skilsmissen sker. Her kan jeg rådgive og vejlede om, hvad det har af betydning for børnene og for familien generelt.

Jeg kan hjælpe med, hvordan forældre får det sagt til deres børn samt hvor meget og hvor lidt børnene bør involveres.​

​Det er naturligvis også en god idé at få skilsmisserådgivning, efter skilsmissen har fundet sted. Her står jeg klar til at hjælpe med spørgsmål om fordelingen af børnene, hvordan børnene reagerer, hvad man som forælder skal være opmærksom på samt hvordan der skabes et godt fremadrettet samarbejde, som er bedst for alle parter.

Ring til mig, hvis du ønsker mere viden

Har du lyst til at høre mere om skilsmisserådgivning, kan du kontakte mig. 

Du kan ringe på telefon 2335 3617 eller skrive til min e-mail: psykologpiascheuer@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

​Hvem er jeg?

Pia Scheuer Cand. Psych. Autoriseret

CVR: 28535015

​Find mig her

Ny Strandvej 24, 3060 Espergærde​

Få rutevejledning

Kontakt mig i dag​

Telefon: 2335 3617

E-mail: psykologpiascheuer@gmail.com

Jeg er medlem af

dp_logo_header